Flotta 2017-02-27T23:04:40+00:00

Korlátlan mobilinternet flotta csomag

Kéz a kézben, okostelefon a másikban. Ma már az emberek jelentős része okostelefonnal rohangál, és azt látom, hogy a fiatalok nem egymás kezét fogják egyre inkább, hanem az iPhone telefont vagy Samsungot simogatják, becézgetik, és annyira vágynak az új készülékre, mint a fű a friss napsütésre.

Telefon nélkül már szinte senki nem megy sehova. Folyamatosan mindenki a neten akar lógni, de vajon miért? Mit veszítesz, ha nem olvasol el egy hírt?  Szerencsére a mobilinternet csomagok kínálatát egyelőre még egyik szolgáltató sem szeretné megkoronázni egy olcsó korlátlan mobilinternet csomaggal. Hiába szeretnéd, hivatalosan üzletben biztosan nem fogsz hozzájutni. A mobilszolgáltatóktól biztosan nem.

Na, de mire használjuk a netet. A leggyakrabban szoftvereket töltünk le a mobilunkra, mert a számítógépet mégse tudja senki könnyen magával hordozni. Egymás közti beszélgetéseknél is inkább chat-programokat használ az új generáció. Te hányszor láttad már, hogy egymás mellett ül két ifjonc, akik egyszer csak előveszik a telefonjukat, majd azon kezdenek véget nem érő kijelző nyomkodásba, mert írásban ismerkedni mégis csak könnyebb.

Különböző felmérések kimutatták, hogy kapcsolattartásra a facebookot használjuk. Az okostelefonon való csevegés szinte ugyanakkora arányban van jelen világszerte, mint a számítógépen. A Social media gyakorlatilag nem helyhez kötött, ezért ma már bárki számára adott, szinte ingyen hozzá lehet jutni a levegőben szétszóródó wifi, azaz vezeték nélküli ingyen neten keresztül. Az internet hozzáférési igények – a szolgáltatók legnagyobb örömére – a kutatási adatok alapján azt mutatják, hogy a következő években még tovább fognak nőni és egyre inkább kevesebb számítógép lesz a háztartásokban, ezzel együtt vezetékes net.

Mindezt a mobil eszközök fejlődésének tulajdonítják a kutatók.

A korlátlan mobilinternet, mely villámgyors, ennek széles körben való elérhetősége egyelőre gátat szab a lehetőségeknek. Sokan szeretnék, hogy a mobilinternet is legyen végre korlátlan, ami egyben legyen természetesen olcsó és legalább annyira korlátlan, mint azt a vezetékes netnél megszokhatták. Szeretnék ezt a szolgáltatók egyelőre kordában tartani és 13, 26, 50Gb csomaggal visszatartják az embereket, de már nem sokáig.

Mivel senki nem állhat a fejlődés útjába, ezért úgy döntöttem én is engedek a csábításnak és felveszem portfóliómba a korlátlan mobilinternetet, mely olcsó és gyors. Ezt a csomagot üzletben soha nem kaphatod meg, egyelőre.

Ha szeretnél korlátlan mobilinternet csomagot, mely egyben olcsó és gyors is, töltsd ki az adatlapot és postázom neked.