Flotta 2017-11-23T13:31:37+00:00

Korlátlan mobilinternet flotta csomag

Kéz a kézben, okostelefon a másikban. Ma már az emberek jelentős része okostelefonnal rohangál, és azt látom, hogy a fiatalok nem egymás kezét fogják egyre inkább, hanem az iPhone telefont vagy Samsungot simogatják, becézgetik, és annyira vágynak az új készülékre, mint a fű a friss napsütésre.

Telefon nélkül már szinte senki nem megy sehova. Folyamatosan mindenki a neten akar lógni, de vajon miért? Mit veszítesz, ha nem olvasol el egy hírt?  Szerencsére a mobilinternet csomagok kínálatát egyelőre még egyik szolgáltató sem szeretné megkoronázni egy olcsó korlátlan mobilinternet csomaggal. Hiába szeretnéd, hivatalosan üzletben biztosan nem fogsz hozzájutni. A mobilszolgáltatóktól biztosan nem.

Na, de mire használjuk a netet. A leggyakrabban szoftvereket töltünk le a mobilunkra, mert a számítógépet mégse tudja senki könnyen magával hordozni. Egymás közti beszélgetéseknél is inkább chat-programokat használ az új generáció. Te hányszor láttad már, hogy egymás mellett ül két ifjonc, akik egyszer csak előveszik a telefonjukat, majd azon kezdenek véget nem érő kijelző nyomkodásba, mert írásban ismerkedni mégis csak könnyebb.

Különböző felmérések kimutatták, hogy kapcsolattartásra a facebookot használjuk. Az okostelefonon való csevegés szinte ugyanakkora arányban van jelen világszerte, mint a számítógépen. A Social media gyakorlatilag nem helyhez kötött, ezért ma már bárki számára adott, szinte ingyen hozzá lehet jutni a levegőben szétszóródó wifi, azaz vezeték nélküli ingyen neten keresztül. Az internet hozzáférési igények – a szolgáltatók legnagyobb örömére – a kutatási adatok alapján azt mutatják, hogy a következő években még tovább fognak nőni és egyre inkább kevesebb számítógép lesz a háztartásokban, ezzel együtt vezetékes net.

Mindezt a mobil eszközök fejlődésének tulajdonítják a kutatók.

 

Kérdések-Válaszok általában a korlátlan mobilnettel kapcsolatban.:
– sebességek fel/le irányba:  Helyszín függő, max 4G 150Mbit
– van-e rajta bármilyen adatforgalom korlátozás: NINCS
– hanghívásra használható-e, ha igen, milyen percdíjakkal, van-e ingyenes híváskeret a havidíjban: NEM
– mennyibe kerül havonta nettó/bruttó:  BR 6000 / hó, negyedéves számlázásban 5000 Ft /hó
– mennyi a belépési díj egy vevő esetén nettó/bruttó és ez tartalmaz-e már pl. 1 havi díjat: 10.000 FT, NEM TARTALMAZ SEMMIT
– mennyiért kapható hozzá router és milyen típusú: 25.000 FT HUAWEI, 6 hónap garanciával
– mennyiért kapható hozzá USB modem és milyen típusú: NINCS
– mennyi a hűségidő rajta: NINCS
– mennyit kell előre kifizetni: 3 HÓNAP
– mi az eljárás megszűntetés esetén: Telefon felhív és postán visszaküldi a kártyát
– nemfizetés esetén azonnal megszakad a szolgáltatás vagy csak felfüggesztésre kerül: 1 hónap türelmi idő, előre fizetés minden esetben
– Számlát kap-e az ügyfél?: IGEN, költségszámlát
– Szerződést kap-e? IGEN, a vállalkozótól, számítógép üzemeltetési szerződést, mely keretében a számítógép elérését biztosítja a sim kártyával. A partner  rendelkezésre állást fizet.
– Router van?: IGEN, Router HUAWEI 25.000 Ft, 6 hónap garanciával

Ha szeretnél korlátlan mobilinternet csomagot, mely egyben olcsó és gyors is, töltsd ki az adatlapot és postázom neked.