Bemutatkozás 2017-01-14T19:04:39+00:00

Üdvözlöm! Majoros Tamás vagyok. Informatikai egyéni vállalkozó / számitógép szerviz Siófok

mtamas

Több évtizedes informatikai és értékesítői tapasztalattal rendelkezem. Számítógépekkel való kapcsolatom 7 éves koromba kezdődött, akkor még csak lila kijelzős (CGA) monitorral és nagyjából egy sündisznó sebességével rendelkező computerrel. Az évek múlásával folyamatosan sajátítottam el a PC-k, laptopok szoftveres (programokkal), hardveres (eszközök cseréjével) történő javítását. Dolgoztam többek között a neves Interware Zrt-nél, ahol napi szinten foglalkoztam hardver beszerzéssel és számítógép összeépítéssel, internet szolgáltatásokkal, programok telepítésével.  A gépek javítása mellett ismerkedtem meg az IT biztonság területével. Közel másfél évig dolgoztam, értékesítettem IT biztonsági szoftvereket, hardvereket és adtam tanácsot nagyobb cégeknek, hogy hogyan tehetik maximálisan védetté informatikai rendszerüket a belepiszkálni vágyó hackerekkel szemben.

Célom, hogy az évek alatt megszerzett tudásomat az egyéni kisfelhasználók vagy kisebb kkv-k javára fordítsam, hogy a számítógépezés, internetezés vagy a mindennapi munkavégzés ne egy bosszantó esemény legyen.
Vállalkozásom elsősorban számítógép szerviz és kereskedés, szívesen házhoz megyek Somogy megye 40km vonzáskörzeten belül. Egyelőre üzlettel nem rendelkezem, de vállalom lassú és/vagy vírusos számítógépek, laptopok, helyszíni karbantartását és javítását, otthoni routeres vezeték nélküli internet kiépítését, karbantartását és beüzemelését.

Nagyobb céges megkeresés esetén partner cégeimmel vállalom, katonai biztonságú vezeték nélküli hálózat telepítését és teljes körű informatikai hálózatbiztonság, tűzfalak beüzemelését. Képviselt gyártók a teljesség igénye nélkül: ARUBA, FORTINET, ESET, GFI, DELL, HP, DELL

Amennyiben önnek csak rövid tanácsadásra van szüksége, mert éppen nem indul a számítógépe kérem, ez esetben is forduljon hozzám bizalommal. Együtt talán megtaláljuk a leggyorsabb megoldást anélkül, hogy ez önnek pénzébe kerülne.

Számomra minden megkeresés fontos, ezért kapcsolatépítésem során nálam mindig az ügyfél az első. Folyamatosan igyekszem számítógép akcióima fenntartani és lehetőség szerint bővíteni, ezért kérem látogassa meg oldalamat gyakran.

Kérem, keressen bizalommal, ha bárminemű kérdése merülne fel és ha elégedett a számitógép szerviz szolgáltatással, megköszönöm, ha tovább ajánl ismerőseinek.

A kapcsolat fül alatt, hagyja meg nevét, elérhetőségét és a probléma rövid leírását, hogy mielőbb megoldjuk azt.

Üdvözlettel,

Majoros Tamás